QC-analyse af immunkemiske produkter

Kementec er en serviceorienteret, økonomisk sund og veletableret dansk virksomhed der udvikler og producerer reagenser og enzymsubstrater til IVD-industrien og forskningslaboratorier over hele verden. Deres produkter, der anvendes i immunkemiske analyser som ELISA, blotting og vævsfarvning, er primært til enzymbaserede analyser og sikrer en pålidelig og hurtig diagnose. Komponenterne er alle robuste med lang holdbarhed og bliver produceret i batchstørrelser fra 10 til 1.500 liter. Kementec tilbyder kunderne en optimal blanding af services, som er unikke inden for sit felt. De er i alt 25 personer, inklusiv et datterselskab i USA og er en del af den tyske koncern, R-Biopharm AG.

Jobbet

Kementec er i vækst og har travlt og derfor søger de en ny kollega, der får ansvar for QC-analyse af deres immunkemiske produkter. Du arbejder selvstændigt med hele processen fra at køre analyser til at udarbejde dokumentationspakker, så produkterne kan frigives. Alt i tæt samarbejde med syv kompetente kollegaer i Operationsafdelingen, som varetager produktion, kvalitetskontrol/QC, udvikling/R&D og sourcing af råvarer.

Du får en bred rolle og får god mulighed for at forme den, alt afhængig af din baggrund og interesse. Med din praktiske erfaring med immunkemiske analyser såsom ELISA og Blotting spiller du en vigtig rolle i QC/R&D-teamet, og du bidrager til en løbende forbedring af kompetenceniveauet i Operationsafdelingen. Dine primære opgaver er fx:

Dig

Du er uddannet laborant, bioanalytiker, tekniker eller tilsvarende og har min. to års praktisk erfaring med immunkemiske analyser (fx ELISA og Blotting), gerne fra et ISO-certificeret laboratorie. Du har flair for at arbejde med et kvalitetsstyringssystem og er vant til at dokumentere dit arbejde. Kendskab til proteinkromatografi og koblingskemi vil være en fordel, men vigtigere er din personlighed og motivation.

Du er kendt som en person, der er positiv, med et godt humør og en selvstændig tilgang til dine opgaver. Du kan lide at have travlt og trives med at arbejde i et mindre team, hvor du bliver involveret i mange spændende udfordringer. Du er hjælpsom og kan lide at bidrage på tværs af afdeling og virksomhed. Endvidere behersker du dansk og gerne engelsk flydende både mundtligt og skriftligt.

Kementec tilbyder

En flad organisationsstruktur, der giver dig mulighed for at have god indsigt i hele virksomhedens værdikæde. Du får en bred rolle med mange snitflader samt frihed til at udvikle dit eget job og skabe forbedringsmuligheder. En god mulighed for at gøre en forskel og hurtigt se resultaterne af din indsats. Herudover tilbyder Kementec en uformel kultur og god stemning, forskellige sociale aktiviteter og en sund balance mellem arbejde og privatliv. Kementec har stærke bæredygtige produkter og har stor mulighed for at udnytte deres markedspotentiale i USA og Europa med deres grønne profil.

Kementec ligger i Taastrup. 

Er du interesseret? Så send din ansøgning

For spørgsmål, kontakt venligst SearchKompagniet, Els Kluck, på mobil: 5059 6901. Send din ansøgning, som behandles fortroligt, ved at bruge linket nedenfor:

https://searchkompagniet.recruitio.dk/application/qc_laboratorietekniker-2406/?lang=da

Available positions: