Trives du med ansvar og medbestemmelse i en omskiftelig hverdag med en bred vifte af forskellige opgaver? Har du lyst til at arbejde tæt sammen med et mindre hold af gode kollegaer med en uformel omgangstone og normale arbejdstider? Er du initiativrig og kvalitetsbevidst? Så er du måske den nye tekniker, vi søger til vores produktionsteam. Produktionsteamet varetager vores manuelle produktion af flydende produkter hvilket udover selve produktionen også indebærer indkøb af råvarer og emballage, lagerstyring samt udarbejdelse af relevant dokumentation.

Kementec Solutions er en dansk virksomhed med 20 engagerede medarbejdere som igennem mere end 30 år har udviklet, produceret og solgt produkter til den diagnostiske industri og Life Science over hele verden. Vores produkter er med til at sikre korrekt og effektiv diagnosticering af sygdomme hos patienter i hele verden, så de kan få den rette behandling. Vi er desuden dedikerede til at udvikle og markedsføre vores bæredygtige ECO-TEK-produkter, som blandt andet fremstilles uden brug af skadelig kemi. Vi vægter kvalitetssikring højt og er derfor ISO 9001:2015-certificeret.

Produktionsteamet er en del af Operations, som udover produktionen også dækker kvalitetskontrol/QC og udvikling/R&D. Teamet består i dag af 7 dygtige medarbejdere, og den nye stilling vil ligesom resten af holdet referere direkte til Head of Operations.  

Primære ansvarsområder:

Faglige kompetencer:

Vi tilbyder kantineordning, pensionsordning, sundhedsforsikring, bonusordning, 5 feriefridage samt en række sociale arrangementer. Arbejdet tilrettelægges indenfor almindelig arbejdstid.

Hvis du kan se dig selv som vores nye tekniker så send dit CV og en motiveret ansøgning til tgv@kementec.com snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, og stillingen vil blive besat, når den rigtige kandidat er fundet.

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tobias Greve-Vilby, Head of Operations på +45 20303133.

Available positions: