Kvalitetsbevidst og energisk Operatør til fast stilling

06.09.2019

Trives du med at have travlt og tage ansvar for egne opgaver, er du indstillet på afvekslende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med gode kollegaer med god hold ånd, så er det dig vi leder efter.    

Til vores produktion af flydende produkter søges til en fuldtidsstilling en dygtig og ansvarsfuld medarbejder med masser af gå-på mod og tidligere operatør-erfaring fra produktion indenfor laboratorie/ biotek/ medicinal- eller beslægtede industrier.

Kementec Solutions A/S er en dansk virksomhed med ca. 25 medarbejdere, beliggende i Tåstrup. Vi har igennem mere end 30 år udviklet, produceret og solgt produkter til den diagnostiske industri og Life Science markedet over hele verden. Virksomheden er i en rivende udvikling med stærkt fokus på såvel eksisterende som nye kunder, og har netop åbnet datterselskab i USA. Vores produkter er med til at sikre korrekt og effektiv diagnose af patienter i hele verden, så de kan få den rette behandling i rette tid.

Arbejdsopgaverne består i:

Faglige kompetencer:

Vi søger en ny kollega der:

Vi tilbyder:

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, eller tænker at jobbet matcher dine kompetencer, så skriv eller ring for en uforpligtende drøftelse. Kontakt Dorte Örnås, Operations Manager på mail: doe@kementec.com eller tlf. 39252541.

 

Kvalitetsbevidst og energisk Operatør til fast stilling.pdf